Päivitysprojekteja, uudistusurakoita

Alkusyksyn puhkuin päivityksiä ja uurastin uudistuksia. Elokuulla sain valmiiksi oman tanssitoimintani verkkosivuston uudistuksen (kiinnostuneet vilkaiskoot osoitetta studio.inkavilen.fi), siitä jatkoin päivittämään 7HT:n ylläpitämiä listoja, ja lopuksi valmistelin lähes koko 7HT:n sivuston muiden päivitettäväksi. Nyt vastuullani ovat enää Ishtarin sivuston sekä itamainentanssi.fi-sivuston päivitykset.

Suurpäivitys listoille

Alkusyksystä iso luuta pyyhki 7HT:n ylläpitämissä opettaja-ja yhdistyslistoissa. Monien opettajien ja yhdistysten tiedot olivat päässeet vanhentumaan, joten suursiivouksessa lähetettiin kaikille listoilla oleville päivityspyyntö. Ne tahot, joiden nykyisiä tietoja ei saatu vahvistettua, poistettiin listoilta.

Päivitin opettaja- ja yhdistyslistoja alkusyksystä viimeisen kerran. Listojen päivitys siirtyi uusille urakoitsijoille. Siksi oli mukava suorittaa syyssiivous: sain luovuttaa eteenpäin ylläpidettäväksi siistityt ja putsatut listat.

Jatkossa listapäivitykset lähetetään osoitteeseen listat(at)7ht.fi.

Tapahtumakalenterikokeilu

Aikoinaan kirjoittelin tänne blogiin näkösälle joka viikon tanssitapahtumia Ishtarin tapahtumakalenterista. Homma kävi kuitenkin liian raskaaksi, joten luovuin siitä.

Ishtarissa julkaistava tapahtumakalenteri on mainio läpileikkaus siihen, mitä Suomessa itämaisen tanssin saralla tapahtuu. Tapahtumakalenteria emme ryhdy sellaisenaan verkossa julkaisemaan, mutta kokeilemme nyt ainakin loppuvuoden, miten toimisi se, jos Ishtarin tapahtumakalenterista julkaistaisiin verkossa seuraavan kahden viikon tapahtumat. Samat tapahtumat julkaistaan myös painetun Ishtarin tapahtumakalenterissa.

Verkkoversioon tehdään päivityksiä painetun lehden julkaisuajankohtien välissäkin kerran viikossa, ainakin näin alkuun.

Jatkossa siis Suomen itämaisen tanssin tapahtumien kooste kahden viikon ajalta myös verkossa osoitteessa ishtar.7ht.fi/tapahtumakalenteri.

Vuoden viimeinen Ishtar

Tällä viikolla 7HT:n jäsenet löytävät postilaatikosta uuden Ishtarin. Vuodenkierto on kääntynyt siihen vaiheeseen, että ilmestymässä on vuoden 2010 viimeinen Ishtar, järjestysnumeroltaan 5/2010.

Seuraavaksi katseet luodaan ensi vuoden ykkösnumeroon, joka ilmestyy vuodenvaihteessa. Juttuaineistoja ja mainosvarauksia otetaan vastaan 24.11. saakka. Myös kestomainostila koko vuosikertaan varataan 24.11. mennessä.

Takaisin blogin tahtiin

Hektinen alkusyksy alkaa tasaantua vauhdikkaaksi talveksi, ainakin omassa kalenterissani. Tasaantuminen toivottavasti näkyy myös täällä blogissa – tavoitteena on palata takaisin säännölliseen bloggaustahtiin, josko julkaisupäivä todennäköisesti nitkahtaa keskiviikolle.

Tanssillista syyslomaa teille, jotka sitä tällä viikolla vietätte!

Uusi hallitus 2010

Viime lauantai oli vilkas päivä. Aikeeni puffata lauantain moninaisia tapahtumia kariutuivat hirveään hötäkkään, joka viikolle kaatui: lauantaina olin esiintymässä Tampereella Mihrimah ry:n syysnäytöksessä tanssiryhmäni kanssa.

Sen lisäksi menneenä lauantaina Mizmar ry juhli viittä toimintavuottaan Turussa ja El Hosseny Dance Company järjesti Egypt-näytöksen Helsingissä.

Jyväskylässä puolestaan pidettiin Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n sääntömääräinen syyskokous ynnä yhdistyksen pikkujoulut. Syyskokouksessa valittiin hallitus alkavalle tanssivuodelle.

7HT:n hallitus 2010

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin pitkän linjan tanssikonkari Sanna Kaita. Sanna on ollut 7HT:n toiminnassa mukana jo viitisentoista vuotta, joten yhdistyksen suitset ovat vankoissa käsissä. Puheenjohtajan toimen ohella Sanna jatkaa kuluvan vuoden tapaan jäsensihteerin tehtäviä.

Varapuheenjohtajana tulevana vuonna toimii Satu Paukku, joka on aiemmin urakoinut pitkään hallituksen sihteerinä.

Sihteerinä tulevana vuonna jatkaa Outi Keskinen ja kurssisihteerinä Sini Hirvonen. Opettajakoulutusvastaavan ja keikkavastaavan tehtävää hoitaa jatkossakin Elina Kurra, ja Rita Hännisen pestinä on edelleen sali- ja tarvikevastaavan toimet.

Lisäksi hallitukseen kuuluvat uutena jäsenenä pitkän linjan tanssija Liisa Hämäläinen sekä varajäseninä nuoret edustajat Minna Muje ja Karoliina Ängeslevä.

Hallituksen ulkopuolelta

Yhdistyksen toimihenkilöinä jatkavat tutut henkilöt:
Lahja Mehto: rahastonhoitaja
Liisa Harjula: tiedottaja
Kirsti Pehkonen: salin nettikalenteri
Pirkko Manninen: opintokerhovastaava
Inka Vilén: Ishtarin päätoimittaja

Tällä väellä siis yhdistystä luotsataan vuonna 2010.

Onnittelut ja työn iloa koko hallitukselle ja toimihenkilökaartille!

Sivut uusiksi

Nyt eletään sitä seesteistä vaihetta, että uusi Ishtar on ilmestynyt ja seuraavan Ishtarin ensimmäiseen deadlineen on vielä kuukauden päivät. Siirryin siis työstämään Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n nettisivuja.

Pistin koko sivuston ihan uusiksi, mutta valitettavasti työmäärä ei näy ulospäin, sillä sivujen ulkoasu pysyi entisellään. Mutta jokainen sivu on ihkauusi, ja sen huomaa siitä, että sivujen pääteenä on tätä nykyä .php, ei .html.

Kesken, tietysti

Valmiiksi homma ei tokikaan ole vielä tullut, pois se minusta. Rakennemuutoksen jälkeen ihan oikeaa sisältöpäivitystä on tulossa vielä opettaja- ja yhdistyslistoille ynnä Ishtarin sivuille.

Jotain uutta infoa sivuille sentään samassa syssyssä päivitin, 7HT:n syksyn tuntiohjelma on niistä varmasti kiintoisin. Jyväskyläläiset pääsevät nauttimaan ensi syksynä muutamasta uudesta kurssista!

Festarit 2011 – paikoillenne, valmiit…

Jyväskylässä järjestetään jälleen kesäfestivaalit – vuonna 2011. Festaritiimi on pistänyt suunnittelun alulle, ja sen kunniaksi minäkin työstin tänään paikalleen vuoden 2011 festareiden pääsivun.

Festaritiimi odottaa tanssijoiden toiveita niin festariopettajista kuin kursseistakin. Vaikka tapahtumaan on vielä kaksi vuotta, on opettajien ja kurssirungon suunnittelu jo nyt ajankohtaista. Heittäkää siis toiveitanne osoitteeseen festarit(at)7ht.fi.

Savonlinna 2009, Yalla! 2010

Ennen Jyväskylää tanssijat kokoontuvat kesäfestivaalien merkeissä kahdesti: tänä vuonna Savonlinnaan, ensi vuonna Helsinkiin.

Savonlinnan kesäfestivaali on nimeltään Ilon ja onnen tanssi -festivaali ja se järjestetään 7.–9.8. Viimeksi Farah ry:n tiimi järjesti festivaalin vuonna 2006, ja tapahtuma oli mitä mainioin. Samassa hengessä tänäkin kesänä!

Ensi kesänä meitä kutsuu jälleen Helsinkiin Yalla!. Masrah ry. urakoi festivaalin koulujen päätöstä seuraavaksi viikonlopuksi, joka vuonna 2010 osuu päivämääriin 10.–13.6.

Kumpaisenkin tapahtuman järjestäjien sivuille löytyvät linkit niin blogin sivupalkista kuin 7HT:n sivuiltakin.

Tänään on ollut oikea kesäpäivä. Viikon kuluttua on aika miettiä tanssijan kesää, sillä silloin alkaa kesäkuu. Lämmintä toukokuun loppua!