Joulutauko venähti

Joulukuussa työstettiin vuoden 2010 ensimmäinen Ishtar. Työstövaiheessa totesin, että nyt on pakko pitää blogitaukoa, kun aika on kortilla.

Kävikin sitten niin, että tauko venähti tänne asti. Normaalirutiinien sijaan olen tammikuun ajan urakoinut tanssinäytöstä. Kaikki näytöksiä järjestäneet tietävät, että se jos mikä nielaisee kaiken käytettävissä olevan ajan ja paljon siitäkin ajasta, mikä pitäisi tehdä jotain ihan muuta.

Näytöksen h-hetki on tulevana lauantaina Seinäjoella. Sen jälkeen elämä toivottavasti jälleen asettuu suht vakaisiin uomiinsa, ja Ishtar-blogikin palaa normaaliin viikkorytmiinsä.

Pyörteessä Seinäjoella 30.1.

Tanssiyhdistys Sahara ry:llä on ilo saada Seinäjoelle vieraakseen Farah ry:n tanssijat Savonlinnasta. Farahin tanssiryhmä esittää tanssiteatteriteoksensa Pyörteessä, joka sai ensi-iltansa viime kesänä Savonlinnan festivaalissa.

Pyörteessä-tanssiteatteriteos esitetään Seinäjoella osana Saharan Halawa 2010 -näytöstä. Saharan järjestämässä osuudessa nähdään ohjaamiani tanssiryhmiä sekä soolot allekirjoittaneelta ja Heli Väisäseltä (ent. Maanila).

Tiistain paikallisessa maakuntalehdessä Ilkassa pohdiskellaan itämaisen tanssin tilaa taidetanssina. Ensi viikolla pohdinta jatkuu täällä blogin puolella.

Jälkijättöisenä toivotuksena: iloista tanssivuotta 2010!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>