Kesäkunnossa

Iski jälkijättöinen Yalla!-kuume: festarituomisina oli tanssielämysten, kurssiantien ja kohtuullisen kattavan tilpehööriröykkiön lisäksi myös kesäinen flunssa.

Minun kesäsuunnitelmiini kuuluu muun muassa uimista, pyöräilyä ja lenkkeilyä lasten kanssa. Tarkoitus oli ottaa kesä haltuun lasten kanssa heti Yallan jälkeen.

Mutta kun kuume kaataa petiin, kurkussa on kaktus, korvissa pumpulia ja nenän tilalla hana, voi ihan suosista todeta, että vielä on kesää jäljellä useampi viikko. Parempi ensin hoitaa flunssa jälkimaininkeineen pois käsistä, ja vasta sen jälkeen pistää keho töihin.

Pää(l)omaa

Perinteisesti olen kesäfestivaalin jälkeen siirtynyt muutamaksi viikoksi viettämään kesälomaa. Lepotauko kropalle ja päälle on intensiivisen talven jälkeen tarpeen.

Tänäkin kesänä pidän opetustaukoa kolme viikkoa, mutta kaikesta päätellen pää ei suostu siirtymään tanssitauolle. Olen aktiivisesti kuunnellut ihan mitä tahansa muuta musiikkia kuin itämaista, mutta silti salakavalasti tanssilliset ideat ja koreografiset käänteet tuppaavat nousemaan alitajuntaan.

Luovuus kumpuaa joutilaisuudesta. Tällä kertaa joutilaisuuteen tarvittiin kuumetauti. Kyllä kroppa tietää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>