Tulossa Yalla-Ishtar

Postin hellässä huomassa on Ishtar 4/2010. Virallinen ilmestymispäivä on kuluvan viikon perjantaina, mutta isossa maassa postikin kulkee toisaalle nopeammin, toisaalle hitaammin. Mutta tulossa se on, syksynavaus-Ishtar!

Tulevassa numerossa syvennytään tietysti Yallaan sanoin ja kuvin. Festivaalin kolmessa massiivisessa näytöksessä riittää pureskeltavaa useamman aukeaman verran.

Lisäksi Ishtar raportoi kevään tapahtuma-antia kotimaassa ja Ruotsin puolellakin.

Tähän numeroon lupailin sekä arvonlisäverospesiaalia että Outi Bomanin matkaraporttia Jemenistä. Ajankohtaisia juttuja oli tällä kertaa niin runsaasti, että siirsin nämä ajattomat aiheet suosiolla lokakuun numeroon.

Deadlinet 2011 julkaistu

Tulevan vuoden deadlinet julkaistaan uudessa Ishtarissa. Löydät ne jo nyt sekä Ishtarin verkkosivustosta, blogin aikataulusivulta sekä Ishtarin Facebook-sivuilta.

Julkaisutahti säilyy entisellään: ykkösnumero ilmestyy vuodenvaihteessa, kaksi numeroa kevään mittaan ja kaksi syksyllä.

Mainostajat, juttujen kirjoittajat ja muut kiinnostuneet voivat liittyä Ishtarin postituslistalle. Postituslistalla muistutetaan lähestyvistä deadlineista ja muusta ajankohtaisesta sähköpostiviestillä. Jos haluat liittyä Ishtarin postituslistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen ishtar(at)7ht.fi.

Elokuu on alkanut ja tanssisyksy käynnistyy pikkuhiljaa. Aurinkoista paluuta arkeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>