Päivitysprojekteja, uudistusurakoita

Alkusyksyn puhkuin päivityksiä ja uurastin uudistuksia. Elokuulla sain valmiiksi oman tanssitoimintani verkkosivuston uudistuksen (kiinnostuneet vilkaiskoot osoitetta studio.inkavilen.fi), siitä jatkoin päivittämään 7HT:n ylläpitämiä listoja, ja lopuksi valmistelin lähes koko 7HT:n sivuston muiden päivitettäväksi. Nyt vastuullani ovat enää Ishtarin sivuston sekä itamainentanssi.fi-sivuston päivitykset.

Suurpäivitys listoille

Alkusyksystä iso luuta pyyhki 7HT:n ylläpitämissä opettaja-ja yhdistyslistoissa. Monien opettajien ja yhdistysten tiedot olivat päässeet vanhentumaan, joten suursiivouksessa lähetettiin kaikille listoilla oleville päivityspyyntö. Ne tahot, joiden nykyisiä tietoja ei saatu vahvistettua, poistettiin listoilta.

Päivitin opettaja- ja yhdistyslistoja alkusyksystä viimeisen kerran. Listojen päivitys siirtyi uusille urakoitsijoille. Siksi oli mukava suorittaa syyssiivous: sain luovuttaa eteenpäin ylläpidettäväksi siistityt ja putsatut listat.

Jatkossa listapäivitykset lähetetään osoitteeseen listat(at)7ht.fi.

Tapahtumakalenterikokeilu

Aikoinaan kirjoittelin tänne blogiin näkösälle joka viikon tanssitapahtumia Ishtarin tapahtumakalenterista. Homma kävi kuitenkin liian raskaaksi, joten luovuin siitä.

Ishtarissa julkaistava tapahtumakalenteri on mainio läpileikkaus siihen, mitä Suomessa itämaisen tanssin saralla tapahtuu. Tapahtumakalenteria emme ryhdy sellaisenaan verkossa julkaisemaan, mutta kokeilemme nyt ainakin loppuvuoden, miten toimisi se, jos Ishtarin tapahtumakalenterista julkaistaisiin verkossa seuraavan kahden viikon tapahtumat. Samat tapahtumat julkaistaan myös painetun Ishtarin tapahtumakalenterissa.

Verkkoversioon tehdään päivityksiä painetun lehden julkaisuajankohtien välissäkin kerran viikossa, ainakin näin alkuun.

Jatkossa siis Suomen itämaisen tanssin tapahtumien kooste kahden viikon ajalta myös verkossa osoitteessa ishtar.7ht.fi/tapahtumakalenteri.

Vuoden viimeinen Ishtar

Tällä viikolla 7HT:n jäsenet löytävät postilaatikosta uuden Ishtarin. Vuodenkierto on kääntynyt siihen vaiheeseen, että ilmestymässä on vuoden 2010 viimeinen Ishtar, järjestysnumeroltaan 5/2010.

Seuraavaksi katseet luodaan ensi vuoden ykkösnumeroon, joka ilmestyy vuodenvaihteessa. Juttuaineistoja ja mainosvarauksia otetaan vastaan 24.11. saakka. Myös kestomainostila koko vuosikertaan varataan 24.11. mennessä.

Takaisin blogin tahtiin

Hektinen alkusyksy alkaa tasaantua vauhdikkaaksi talveksi, ainakin omassa kalenterissani. Tasaantuminen toivottavasti näkyy myös täällä blogissa – tavoitteena on palata takaisin säännölliseen bloggaustahtiin, josko julkaisupäivä todennäköisesti nitkahtaa keskiviikolle.

Tanssillista syyslomaa teille, jotka sitä tällä viikolla vietätte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>