Ishtar

Ishtar nyt

4–5/2016

ilmestyi vuodenvaihteessa 2016–2017

1/2017

ilmestyy lokakuussa 2017

Aineistopäivät

  • ke 22.11. juttuaineistot, mainosvaraukset
  • pe 1.12. valmiit mainokset

Ishtarin jutut

päivitetty 2.2.2012

Tapahtuuko teillä päin jotain kiinnostavaa tanssin saralla? Onko vierailevia opettajia, tanssinäytöksiä, kulttuuriseminaareja? Toimiiko paikallisyhdistyksenne aktiivisesti? Oletko käynyt ulkomailla tutustumassa itämaisen tanssin tarjontaan? Tarjoaako tanssi muuten vain hauskoja hetkiä? Olisiko siinä jutun juurta?

Ishtar ottaa mielellään vastaan juttuja kiintoisista aiheista. Kerro ideastasi toimitukseen hyvissä ajoin! Kaikki Ishtariin tarkoitettu aineisto lähetetään Ishtarin aineistosähköpostiin aineisto(at)ishtar.fi tai tarvittaessa postitse Ishtarin toimitukseen.

Sovi jutuista

Pyri pitämään juttusi tiiviinä. Sopi pidempien ja ajankohtaisten juttujen kirjoittamisesta etukäteen toimituksen kanssa. Jutun kuvituksena voi käyttää valokuvia tai piirroksia.

Aineiston toimittajan tulee huolehtia siitä, että tekijänoikeutta kunnioitetaan.

Toimitus muokkaa

Kaikkea lehden juttuaineistoa voidaan muokata tavalliste journalististen periaatteiden mukaan: toimitus voi tarvittaessa muuttaa ja lisätä otsikoita ja väliotsikoita, lyhentää tekstiä, kuvittaa jutun ja kirjoittaa kuvatekstejä sekä korjata selviä virheitä (esimerkiksi kirjoitusvirheitä) sopimatta siitä erikseen kirjoittajan kanssa.

Juttu, jonka julkaisusta on sovittu etukäteen, saattaa siirtyä julkaistavaksi myöhemmissä numeroissa. Mikäli jutun julkaisusta ei ole sovittu etukäteen, se julkaistaan, kun lehdessä on tilaa.

Tekstimuodot

Ishtarin artikkelit voi lähettää missä tahansa yleisesti käytetyssä tekstinkäsittelymuodossa. Suosittelemme tekstien tiedostomuodoksi joko muotoa Rich Text Format (.rtf) tai tavallista tekstitiedostoa (.txt).

Toimituksen on helpointa käsitellä raakatekstiä eli tekstiä, josta puuttuvat ulkoasumuokkaukset. Älä upota tekstitiedostoon valokuvia tai muuta kuvitusta, vaan lähetä kuvat erillisinä tiedostoina.

Kirjoittajan esittely

Ishtarin juttujen lopussa pyritään julkaisemaan kirjottajan lyhyt esittely. Esittely on virkkeen tai kahden mittainen, muodoltaa esimerkiksi seuraavanlainen:
"Kirjoittaja on itämaisen tanssin harrastaja paikkakunnalta X."

Liitäthän lyhyen esittelyn juttutekstisi loppuun.

Kuvitus

Lue ohjeet kuvien lähettämisestä.

Jaa Facebookissa

torstai 19.10.2017
kello 10.01

Seuraa Ishtaria

seuraa Facebookissa seuraa Twitterissä tilaa blogin RSS-syöte

Julkaistava aineisto toimitetaan. Toimitus voi muokata aineistoa julkaisukäytännön, tilan tai kustannusten niin vaatiessa.

Ishtarin aineisto voidaan julkaista uudelleen Ishtarissa ja lehden verkkosivustolla.

Ishtar

suomalainen itämaisen tanssin julkaisu
viisi numeroa vuodessa
päätoimittaja Inka Vilén

Ishtar verkossa

verkkosivusto

ishtar.fi

päätoimittajan blogi

ishtar.fi/blogi

Twitter

@ishtarlehti twitter.com/ishtarlehti

Facebook

facebook.com/ishtarlehti

verkkokalenteri

ishtar.fi/kalenteri

Sähköpostit

toimitus

toimitus (at) ishtar.fi

juttuaineistot ja mainokset

aineisto (at) ishtar.fi

kalenteritiedot

kalenteri (at) ishtar.fi

Puhelin

päätoimittaja

040 567 0798 (Inka Vilén)