Ishtar

Ishtar nyt

2/2017

ilmestyi alkuvuodesta 2018


Painetun Ishtarin julkaisu on lopetettu.
Jatkossa Ishtar voi ilmestyä verkossa

Ishtarin mainokset

päivitetty 2.2.2012

Mainoksia ovat sellaiset yritysten ja yhteisöjen ilmoitukset, jotka julkaistaan mainostajan toivomassa muodossa.

Mainosvaraus

Mainostila varataan viimeistään ensimmäisenä aineistopäivänä. Valmiiden mainosten tulee olla toimituksessa viimeistään toisena aineistopäivänä. Mikäli mainos halutaan jättää valmistettavaksi, mainoksen koko aineisto tulee toimittaa viimeistään ensimmäisenä aineistopäivänä. Mainokset valmistaa toiminimi Inka Vilén, joka laskuttaa mainosten valmistamisesta erikseen voimassaolevan hinnastonsa mukaisesti.

Kalenteritiedot lähetetään toiseen aineistopäivään mennessä. Niitä varten ei tarvitse varata tilaa.

Mainostila varataan sähköpostitse toimitus(at)ishtar.fi tai puhelimitse päätoimittajalta.

Mainostilan varaus on sitova. Mainostila tulee peruuttaa kirjallisesti viimeistään ensimmäisenä aineistopäivänä. Mikäli peruutus tapahtuu tämän päivämäärän jälkeen, julkaisija varaa itselleen oikeuden laskuttaa koko ilmoitushinnan.

Mikäli mainos ei ole perillä toisena aineistopäivänä, sitä ei valitettavasti voida julkaista.

Mikäli mainostilaa ei ole varattu, mainos julkaistaan, jos lehdessä on tilaa. Kalenteritietoja julkaistaan tilan ja tarjonnan mukaan.

Mainosaineistojen toimittaminen

Valmis mainosaineisto toimitetaan painovalmiina julkaisukoossa pdf-muodossa. Mainostiedoston tulee sisältää kaikki mainokseen kuuluvat elementit: tekstit, kuvat, grafiikat, fontit. Valmista aineistoa ei toimituksessa enää muokata, vaan se julkaistaan sellaisenaan.

Valmiin mainosaineiston tulee olla varatun tilan kokoinen: tiedostossa mainoksen ympärillä ei saa olla ylimääräistä valkoista tai leikkausmerkkejä. Ilmoitus tulee tehdä lopulliseen julkaisukokoonsa 0,5 millimetrin tarkkuudella. Ilmoituksessa olevien kuvien ja logojen tulee olla harmaasävy- tai mustavalkotilassa.

Tiedosto tulee nimetä ilmoittajan ja julkaisunumeron mukaan, esimerkiksi ”7ht_ishtar3-12.pdf”. Mikäli samalta mainostajalta on useita erikokoisia mainoksia, tiedoston nimessä tulee olla myös mainoskoko, esimerkiksi ”7ht_ishtar3-12_kokosivu.pdf”.

Mainostaja vastaa siitä, että julkaisuun annetun aineiston julkaiseminen ei loukkaa kenenkään tekijänoikeutta ja että ilmoitus on lakien ja asetusten mukainen. Lehti ei vastaa mainoksen poisjäämisen aiheuttamista vahingoista eikä siitä, jos mainosta ei voida julkaista. Lehdellä on oikeus kieltäytyä julkaisemasta mainosta.

Kaikki muussa kuin pdf-muodossa tulevat aineistot ovat valmistettavia. Valmistuksesta peritään erillinen hinta.

Muutokset mainosaineistoihin

Mikäli toimitus joutuu tekemään korjaavia muutoksia valmiina toimitettuun ilmoitusaineistoon (esimerkiksi koon tai värien muutos) tai valmiiseen mainokseen tehdään asiakkaan pyynnöstä teksti- tai kuvamuutoksia, veloitamme muutostöistä kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan.

Mainosten valmistaminen

Mainoksen voi jättää valmistettavaksi. Mainokset valmistaa toiminimi Inka Vilén, joka perii valmistamisesta kulloinkin voimassaolevan hinnastonsa mukaisesti.

Mainosten hinnat ja koot

Mainosten hinnat ja koot löytyvät omalta sivultaan.

Säännöllisesti mainostava, tutustu kestomainostajan alennuksiin.

Jaa Facebookissa

perjantai 24.9.2021
kello 3.55

Seuraa Ishtaria

seuraa Facebookissa seuraa Twitterissä tilaa blogin RSS-syöte

Julkaistava aineisto toimitetaan. Toimitus voi muokata aineistoa julkaisukäytännön, tilan tai kustannusten niin vaatiessa.

Ishtarin aineisto voidaan julkaista uudelleen Ishtarissa ja lehden verkkosivustolla.

Ishtar

suomalainen itämaisen tanssin julkaisu
painettuna 1997–2017
päätoimittaja Inka Vilén

Ishtar verkossa

verkkosivusto

ishtar.fi

päätoimittajan blogi

ishtar.fi/blogi

Twitter

@ishtarlehti twitter.com/ishtarlehti

Facebook

facebook.com/ishtarlehti

Sähköpostit

toimitus

toimitus (at) ishtar.fi

juttuaineistot ja mainokset

aineisto (at) ishtar.fi

Puhelin

päätoimittaja

040 567 0798 (Inka Vilén)